IPL øyebeskyttelse

Det er ikke bare laser stråler man bør beskytte øynene mot. IPL belysning er også noe som kan være skadelig, og som man trenger beskyttelse mot. Ved IPL behandling er det flere personer involvert som trenger øyebeskyttelse. Vi leverer det man kaller aktiv beskyttelse mot IPL lys. Det er noe operatører må benytte. "Light Spreed II" er en slik aktiv IPL beskyttelse. Passiv beskyttelse er beregnet for assistenter. I denne kategorien kommer IPL-Shade. Men også den som blir behandlet trenger beskyttelse. Vi leverer da "IPL-Aid" som er engangs artikler, eller man kan benytte "I-Block II" eller "Spectra-Shield".

Det er viktig å ta godt vare på øynene, så benytt god beskyttelse!

Light Speed II
Operatørbeskyttelse

"Light Speed II" er den nyeste utgaven av operatørbeskyttelse. Den patenterte teknoligien gjør det mulig å få brillene til å reagere på IPL stråler i løpet av mindre enn 0,5 ms. "Light Speed II" brillen gir fremragende syn i dagslys, slik at man enkelt kan se pigment- og karlesjoner, og samtidig oppnå høy beskyttelse under IPL strålingen. Brillen er batteri drevet.

  • Beskytter øynene ved automatisk mørklegging ved IPL stråling
  • Reduksjonsfaktor 2 til 9 ved skarpt lys, med permanent UV og IR beskyttelse
  • Begrenser hodepine og andre ugunstige effekter i tilknytning til IPL stråler.
  • Øker synsområdet (37%), og lettere vekt (27%) sammenlignet med tidligere "Light Speed"
  • CE merket.
IPL-Shade LGF
Assistentbeskyttelse

IPL-Shade beskytter assistenten mot stråling, og reduserer skarpt skinn fra IPL systemet. Modellen er lett og slank og den kan også benyttes sammen med briller. IPL-Shade gir stort beskyttelsesområde, med ubegrenset sidesikt.
IPL Shade XC
Assistentbeskyttelse

XC er en tettsittende og meget lett brille for beskyttelse mot IPL bestrålning. Den har et stort beskyttelsesområde, med ubegrenset sidesikt.
IPL-Aid
Pasientbeskyttelse

"IPL-Aid" har et ugjennomsiktig innvendig belegg som beskytter pasientens øyne mot IPL lys og mikrodermabrasjon behandling. Belegget er Latex-fri og ikke alergifremkallende. "IPL-Aid" er enkel å legge på/ta av pasienten og de er behagelig å benytte. Operatør har god tilgang til nese, bryn og tinning. IPL-Aid selges i pakker à 50 par.
I-Block IV
Pasientbeskyttelse

"I-Block II" er laget av ultralett metall som gir pasientens øyne beskyttelse mot lasere med bølgelengder fra 190 - 11100nm. Beskyttelsen har en OD>7. Den dekker hele øyeområdet, men gir tilgang til nese, bryn og tinning. "Dytt og lukk" mekanisme gir enkel justering av øyeområdet. Omrisskantene gir en tettsittende men behagelig passform
SpectraShield
Pasientbeskyttelse

SpectraShield er laget av lettmetall som gir beskyttelse mot alle lasere. Den er justerbar til forskjellige ansiktsstørrelser.
EN207 sertifisert mot direkte bestrålning.
Derm-Aid
Pasientbeskyttelse

Derm-Aid er utviklet for å beskytte øynene under mikrodermabrasjons behandling. Belegget på innsiden av beskyttelsen er Latex-fri og ikke alergifremkallende. Operatør har god tilgang til nese, bryn og tinning. Derm-Aid er komfortabel å benytte og den er enkel å fjerne. Derm-Aid er CE sertifisert. GIR IKKE BESKYTTELSE MOT LASER OG IPL LYS.

Derm-Aid selges i pakker av 50 par.
LASER-Aid
Pasientbeskyttelse

"LASER-Aid" beskyttelser pasientens øyne mot medisinlasere med bølgelengder mellom 190nm og 11000nm. Beskyttelsen har en OD>7. Belegget på innsiden av "LASER-Aid" er Latex-fri og ikke alergifremkallende. "LASER-Aid" er komfortabel å benytte og den er enkel å fjerne. Operatør har god tilgang til nese, bryn og tinning. "LASER-Aid er CE sertifisert (EN207: 315-1400 D L6 + IR L7, >1400-1100 D L4 + IR L3 GPT CE). Den selges i pakker av 24 par.
LED-Aid
Pasientbeskyttelse

LED-Aid beskytter mot LED's, lasere med lav uteffekt, IPL og mikrodermabrasjons behandling. Beskyttelsen har en OD>4 ved 190-10600nm. Belegget på innsiden av beskyttelsen er Latex-fri og ikke alergifremkallende. Operatør har god tilgang til nese, bryn og tinning. LED-Aid er komfortabel å benytte og den er enkel å fjerne. LED-Aid er CE sertifisert. Den selges i pakker av 50 par.
Dersom du ser etter beskyttelsesbriller mot laserstråler generelt, så vil du finne informasjon om slikt utstyr ved å klikke HER, eller ta gjerne direkte kontakt med oss.